Siirry suoraan sisältöön

XEE:n verkkosivut ovat uudistuneet!

Tervetuloa XEE – Evankeliumi Elämäntapana ry:n uudistuneille verkkosivuille!

XEE:n sivustolle tehtiin joulukuun 2020 ja tammikuun 2021 aikana perusteellinen uudistus; huomattavin muutos lienee uusi ulkoasu, joka vastaa aiempaa paremmin nykyaikaa. Lisäksi sivuston sisältöä on tarkistettu ja tuotettu lisää. XEE:n tiimi toivoo, että uudistuneet verkkosivut palvelevat sinua entisiä paremmin 🙂 Kuulemme mielellämme palautetta sivuista, joten pyydämme lähettämään kommentteja osoitteeseen xeesuomi(at)gmail.com.

Eräs merkittävä uudistus sivustollemme on tämä blogi, jota luet. Jatkossa pidämme sinut täällä ajan tasalla siitä, kuinka evankeliumi menee XEE:n kautta eteenpäin. Kirjoittajina toimivat me, XEE:n työntekijät ja aktiivit. Suunnittelemme mediasisällön tuottamista joko blogissa tai verkkosivuilla (tai miksei molemmissa…!), jotta työmme tulisi paremmin näkyville myös sinulle.

Varusta Suomi! -kiertue lähtee liikkeelle

Haluan vielä mainita lyhyesti etusivullamme mainostetusta Varusta Suomi! -kampanjasta. XEE kiertää vuoden 2021 aikana eri seurakunnissa ympäri Suomen, jotta sinä ja seurakuntasi innostuisitte evankeliumista! Kampanjan omat verkkosivut ovat työn alla, ja niiden julkaisusta tiedotetaan verkkosivuillamme, kun ne ovat käytettävissä. Sieltä tulee löytymään kiertueen tapahtumapaikkakunnat ja ajankohdat sekä kiertueeseen liittyvä uutisointi. Tässä vaiheessa lisätietoja voi kysyä työntekijöiltämme Linjaman Tonilta sekä Sippolan Jarilta.

Siunausta päivääsi,
Minna / XEE-verkkovastaava