Siirry suoraan sisältöön
Tuumasta toimeen

Kalenteri

Miten pääsen koulutukseen?

Yleistietoa koulutuksista

Ajankohtaiset ja tulevat koulutuksemme löytyvät alla olevasta luettelosta. Pääsääntöisesti koulutukset järjestetään yhteistyössä paikallisen seurakunnan tai kristillisen opiston kanssa.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan suoraan niiden vastuunkantajille. Koulutuksesta saa parhaimman hyödyn silloin, kun sen aloittaa heti annettuna aloituspäivänä. Mukaan voi kuitenkin ehtiä vielä aloituspäivän mentyä, joten kysy rohkeasti kouluttajalta mukaan pääsystä!

XEE-koulutuksen materiaalimaksu on 50 € seurakunnissa järjestettävillä peruskursseilla. XEE-klinikalla hinta on 80 €. XEE-työntekijöiden pitämässä koulutuksessa hinta on 120-200 €, koska se vaatii huomattavasti työntekijäresurssejamme. Kouluttajasi toimittaa materiaalit ja antaa maksutiedot koulutuksen alussa.

XEE-koulutuksia järjestetään säännöllisesti Helsingissä ja Lahdessa (syksyisin ja keväisin), mutta muilla paikkakunnilla niitä järjestetään pitkälti kysynnän mukaan. Jos haluat jonkin tarjoamistamme koulutuksista omalle paikkakunnallesi, ota yhteyttä työntekijöihimme.

Missä tapahtuu?

XEE-koulutus

XEE-kurssi paikkakunnallesi?

Syksyn 2022 koulutukset ovat pääosin jo lähteneet käyntiin eri puolilla Suomea, mutta nyt on aika suunnitella kevään 2023 kursseja. 

Jos kaipaat XEE-koulutusta omalle paikkakunnallesi, ole yhteydessä lähialueesi XEE-yhteyshenkilöön tai

Toni Linjamaan, toni.linjama (at) xee.fi, 040 416 5183, tai

Jari Sippolaan, jari.sippola (ät) xee.fi, 041 537 5580

Valtakunnallinen XEE Plus -kurssi​

Torstaisin 6.10.2022 – 26.1.2023 klo 17–21 ​

Kurssille voi osallistua eri paikkakunnilla etäyhteyden kautta. Muodostamme paikallisia tiimejä, jotka kokoontuvat paikkakunnallaan kasvotusten joka viikko.

Kurssimaksu 120 euroa. 

Lisätiedot: Jari Sippola, jari.sippola (ät) xee.fi, 041 537 5580.

Kerro uskostasi -päivä

Ei ajankohtaisia koulutuksia

Toivon Polku

Toivon Polku -opettajakoulutus

Toivon Polku -opettajakoulutus sopii sinulle, joka haluat oppia jakamaan evankeliumia lapsille luontevalla tavalla tarinoiden ja näytelmien avulla. 

Seuraavan koulutuksen ajankohtaa ei vielä tiedetä, mutta jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta:

Leila Linjama / juudanleijona(at)gmail.com