Tuumasta toimeen

Kalenteri

Miten pääsen koulutukseen?

Yleistietoa koulutuksista

Ajankohtaiset ja tulevat koulutuksemme löytyvät alla olevasta luettelosta. Pääsääntöisesti koulutukset järjestetään yhteistyössä paikallisen seurakunnan tai kristillisen opiston kanssa.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan suoraan niiden vastuunkantajille. Koulutuksesta saa parhaimman hyödyn silloin, kun sen aloittaa heti annettuna aloituspäivänä. Mukaan voi kuitenkin ehtiä vielä aloituspäivän mentyä, joten kysy rohkeasti kouluttajalta mukaan pääsystä!

XEE-koulutuksen materiaalimaksu on 50 € seurakuntien normaaleilla kursseilla. XEE-klinikalla hinta on 80 €. XEE-työntekijöiden pitämässä koulutuksessa hinta on 120-200 €, koska se vaatii huomattavasti työntekijäresurssejamme.

Kouluttajasi toimittaa materiaalit ja antaa maksutiedot koulutuksen alussa.

XEE-koulutuksia järjestetään säännöllisesti Helsingissä ja Lahdessa (syksyisin ja keväisin), mutta muilla paikkakunnilla niitä järjestetään pitkälti kysynnän mukaan. Jos haluat jonkin tarjoamistamme koulutuksista omalle paikkakunnallesi, ota yhteyttä työntekijöihimme.

Missä tapahtuu?

XEE-koulutus

Helmi-maaliskuussa 2022 alkaa XEE-kursseja eri paikkakunnilla. Lisätietoa tulee lähiaikoina, kun päivämäärät varmistuvat. Seuraa tämän sivun tiedotusta.

Kerro uskostasi -päivä

Osallistu johonkin Varusta Suomi! -viikonloppuun - katso tiedot etusivulta

XEE-klinikka

Ei ajankohtaisia koulutuksia

Toivon Polku

Ei ajankohtaisia koulutuksia

Toivon polku -opettajakoulutus

Ei ajankohtaisia koulutuksia

Come & See

Ei ajankohtaisia koulutuksia