Tuumasta toimeen

Kalenteri

Miten pääsen koulutukseen?

Yleistietoa koulutuksista

Ajankohtaiset ja tulevat koulutuksemme löytyvät alla olevasta luettelosta. Pääsääntöisesti koulutukset järjestetään yhteistyössä paikallisen seurakunnan tai kristillisen opiston kanssa.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan suoraan niiden vastuunkantajille. Koulutuksesta saa parhaimman hyödyn silloin, kun sen aloittaa heti annettuna aloituspäivänä. Mukaan voi kuitenkin ehtiä vielä aloituspäivän mentyä, joten kysy rohkeasti kouluttajalta mukaan pääsystä!

XEE-koulutuksen materiaalimaksu on 50 € seurakuntien normaaleilla kursseilla. XEE-klinikalla hinta on 80 €. XEE-työntekijöiden pitämässä koulutuksessa hinta on 120-200 €, koska se vaatii huomattavasti työntekijäresurssejamme.

Kouluttajasi toimittaa materiaalit ja antaa maksutiedot koulutuksen alussa.

XEE-koulutuksia järjestetään säännöllisesti Helsingissä ja Lahdessa (syksyisin ja keväisin), mutta muilla paikkakunnilla niitä järjestetään pitkälti kysynnän mukaan. Jos haluat jonkin tarjoamistamme koulutuksista omalle paikkakunnallesi, ota yhteyttä työntekijöihimme.

Missä tapahtuu?

XEE-koulutus

Valtakunnallinen XEE Plus -koulutus

Lokakuu 2022 - tammikuu 2023

Tarkemmat päivämäärät ja muuta lisätietoa tulee kesän aikana.

Kurssille voi osallistua eri paikkakunnilla etäyhteyden kautta. Pyrimme muodostamaan paikallisia tiimejä, jotka kokoontuvat paikkakunnallaan kasvotusten joka viikko.

Muita koulutuksia syksyllä 2022

Lisätietoa tulee kesän aikana

Seuraa XEE:n sivustoa. Päivitämme tietoa tulevista kursseista, kun saamme sitä. Elokuun loppuun mennessä pitäisi olla kattava tieto syksyn koulutuksista.

Kerro uskostasi -päivä

Katso tiedot etusivulta

Toivon Polku

Toivon Polku -opettajakoulutus huhtikuu 2022

Toivon Polku -opettajakoulutus sopii sinulle, joka haluat oppia jakamaan evankeliumia lapsille luontevalla tavalla tarinoiden ja näytelmien avulla. 

Huhtikuussa järjestettiin edellinen koulutus. Tulevan koulutuksen ajankohtaa ei vielä tiedetä, mutta jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta:

Leila Linjama / juudanleijona(at)gmail.com