Siirry suoraan sisältöön

Varusta Espoo! 12.–14.2.2021

Opi kertomaan uskostasi luontevasti

Ystävänpäiväviikonloppuna helmikuussa sinulla on upea mahdollisuus saada käytännön varustusta siihen, kuinka keskustella uskosta luontevasti ja ymmärrettävästi läheisten ja tuttujen kanssa. Varusta Espoo! -viikonloppu on alku laajemmalle Varusta Suomi! -kiertueelle, jonka XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry järjestää tänä vuonna palvellen seurakuntia ydintehtävässään eri paikkakunnilla.

Olet sitten espoolainen tai jostain lähikaupungista, tervetuloa mukaan 12.-14.2.!

Haluamme sytyttää, varustaa ja valmentaa sinua ja seurakuntaasi pelkojen voittamiseen, yhteyden luomisen taitoihin, ystäväevankeliointiin ja opetuslapseuteen. Avaimena on se, että Varusta Espoo! -viikonlopussa menemme aidosti käytäntöön, jossa todellinen oppiminen tapahtuu. Kohtaamme tuttuja ja tuntemattomia esim. kodeissa, kahviloissa, videopuhelujen kautta ja kaduilla. Saat olla turvallisesti tiiminvetäjän johdolla kolmen hengen tiimissä. Sinun ei tarvitse osata mitään, vaan voit vain tulla mukaan.

Viikonlopun opetus tapahtuu interaktiivisesti Zoom-videopuhelun kautta, pääasiassa lauantaina. Kokeneempikin todistaja oppii taatusti uutta. Viikonlopun jälkeen on mahdollisuus jatkovalmennukseen.

Jeesuksen antama tehtävä kertoa hänestä kuuluu meille jokaiselle. Haasta itsesi syvempään uskollisuuteen siinä ja ilmoittaudu mukaan Varusta Espoo! -viikonloppuun tästä!

Aikataulu:

Pe 12.2.

Klo 17–18       Varusta Espoo! -avaus (Zoomissa): viikonlopun tavoitteet, kohtaamisten periaatteet ja ohjeistus
Klo 18:30–21  Tutustuminen tiimissä ja käytännönharjoittelu* tiimeittäin

La 13.2. Kerro uskostasi -päivä (KUP)

Klo 10–12        KUP 1. opetus (Zoomissa): käytännönharjoittelun palaute, elinpiirit, yhteyden rakentaminen
Klo 13–15        KUP 2. opetus (Zoomissa): luonteva arjen todistaminen ja ymmärrettävä evankeliumi
Klo 15:30–18   Käytännönharjoittelu* tiimeittäin
Klo 19–21        KUP 3. opetus (Zoomissa): käytännönharjoittelun palaute, uuden uskovan kasvattaminen, opetuslasten moninkertaistaminen

Su 14.2.

Klo 13–15:30   Käytännönharjoittelu* tiimeittäin
Klo 16–17        Varusta Espoo! -juhla (striimaus Espoon vapaaseurakunnasta)
Klo 18–20        Viikonlopun palaute & miten eteenpäin (Zoomissa): Mitä haluat ja odotat jatkossa?

* Käytännönharjoittelu voi olla videopuheluna tai tiimi tapaa ensin Espoonlahden kirkon parkkipaikalla (Kipparinkatu 8, Espoo) tai sopii tapaamispaikan, josta lähtee ennalta sovittuun kotiin, kahvilaan tai kadulle.

Avainsanat: