TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Me XEE:ssä tiedämme miten tärkeä tietosuoja on. Siksi lupaamme pitää tietosi mahdollisimman hyvin turvattuna ja käyttää niitä vain alla mainittuihin tarkoituksiin. Jos tietosuojakäytännössämme on jotakin kysyttävää, ota yhteyttä xeesuomi@gmail.com

REKISTERINPITÄJÄ

XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry
Ahdenkallionkatu 9 as 3
05820 Hyvinkää

Y-tunnus: 1633393-4

TIEDON KERÄÄMINEN

Keräämme kaiken talletettavan tiedon henkilökohtaisesti sinulta. Emme kerää tai osta henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Keräämme henkilötietoja paperisella lomakkeella ja Launchrock -palvelun avulla nettisivuillamme. Launchrock vastaa omasta tietosuojastaan.

TIETOJEN KÄYTTÖ JA JAKAMINEN

XEE käyttää keräämäänsä tietoa seuraaviin asioihin:
* Tilaamiesi materiaalien toimittamiseen
* Uutiskirjeen toimittamiseen
* Muuhun tiedottamiseen ja yhteydenpitoon
* Kurssien järjestämistarkoituksiin
* Kurssivastaavan yhteystiedot julkaistaan luvan kanssa verkkosivuillamme
* Varainkeruuseen
* Jäsenrekisterin ylläpitämiseen
* Tiiminvetäjä- ja opettajarekisteriin

Emme koskaan luovuta tai myy tietojasi kolmannelle osapuolelle. 

POIKKEUS: Kurssien järjestämistarkoituksessa voimme luovuttaa tietosi kurssin järjestäjälle, jotta hän voi tarvittaessa olla sinuun yhteydessä.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN JA SUOJAAMINEN

XEE ry huolehtii henkilötietojen tietoturvallisuudesta asianmukaisilla hallinnollisilla ja teknisillä suojaustoimilla. Sähköisesti talletettavat tiedot säilytämme internetin ulkopuolella olevassa tallennusvälineessä. Paperille kerätyt tiedot säilytämme lukitussa tilassa. Tietoja käsittelevät vain ne, joiden työtehtävissä henkilötietoja tarvitaan.

Uutiskirjeen tilaajien nimi ja sähköpostitiedot ovat myös Mailchimp -palvelussa, jota käytämme uutiskirjeiden lähettämiseen. Mailchimp vastaa omasta tietosuojastaan.

XEE ry:n hallitus käsittelee henkilötietoja jäsenasioiden osalta.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää tietoja sinua koskevien tietojen keräämisestä ja pyytää korjaamaan näissä tiedoissa olevia virheitä, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää tietojen käsittelyn rajoitusta sekä pyytää tarkastaa omat henkilötietosi tai pyytää niiden poistamista. Jos haluat tehdä tietojen tarkastuspyynnön, ota meihin yhteyttä osoitteessa xeesuomi@gmail.com. Normaalitilanteessa vastaamme pyyntöösi viikon kuluessa.

OIKEUS TEHDÄ VALITUS VALVONTAVIRANOMAISELLE

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että XEE ry ei ole käsitellyt henkilötietoja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisteröity voi tehdä valituksen sen jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa rekisteröidyn vakituinen asuinpaikka tai työpaikka sijaitsee, tai jossa väitetty tietosuojalainsäädännön rikkominen on tapahtunut.