MITTAA SEURAKUNTASI SYKE

Mittaa seurakuntasi syke on kansainvälisen Multiplication Network / Red de Multiplicacion -järjestön kehittämä työkalu. Kyselytutkimus on hyvä ja tarpeellinen työkalu jokaisen seurakunnan johdolle, joka tahtoo tarkastella seurakuntansa vahvuuksia ja heikkouksia objektiivisesti. Se on monipuolinen, nopea ja tehokas tapa selvittää seurakuntasi elinvoimaisuus.

MSS on työntekijämme ohjaama itsearviointi, joka voidaan tehdä haluamallesi otannalle seurakunnasta (esim. johtoryhmä, vastuunkantajat tai koko seurakunta). Alustus, itse testi ja arviointi kestävät n. 2 tuntia otannan suuruudesta riippumatta.

Kyselytutkimus selventää useita seurakunnan osa-alueita hallinnollisista asioista moninkertaistuvan johtajuuden kautta seurakuntaelämään ja seurakunnan missioon.

Tulkitsemme tulokset ja käymme ne yhdessä kanssanne läpi. Tarpeen vaatiessa voimme lähteä kanssanne yhdessä parantamaan seurakuntanne elinvoimaisuutta ennen kaikkea lähetyskäskyn kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa: todistamisessa, ulospäin suuntautumisessa, uusien uskovien kasvattamisessa ja varustamisessa.

”Mittaa seurakuntasi syke -työkalu on erinomainen ja osuu paremmin maaliin kuin mikään tähän asti tutustumani seurakunnan kasvua ja elinvoimaisuutta mittaava työkalu tai itsearviointi.”

                   – Toni Linjama, XEE tj

Kysy lisää:
Toni Linjama
040 416 5183

toni.linjama(at)xee.fi