XEE SEURAKUNNASSA

XEE on syntynyt seurakunnan yhteydessä ja on aina ollut seurakuntaan pohjautuvaa työtä. Todistajat kutsutaan mukaan seurakunnasta, heidät varustetaan seurakunnassa, seurakunta lähettää heidät, he kertovat ilman puolusteluja seurakunnastaan, tuovat uusia uskovia seurakuntaan ja hoivaavat heitä seurkunnassa.

”XEE:ssä kaikki on ollut innostavaa. Odotan kovasti päästä opettamaan muitakin.”
– Johtava pastori

XEE-kurssi on suunniteltu siirtämään evankeliumin kertomisen vastuu harvoilta koko seurakunnan asiaksi. Telttakokoukset eivät enää vedä ihmisiä Jumalan puoleen ja tarvitaan ihmisiä, jotka ovat valmiita kertomaan uskostaan arjen keskellä. Siihen soveltuu parhaiten ihminen, jolla on jo suhde kyseiseen ihmiseen. Kutsummekin XEE:tä ystäväevankelioinniksi. Kurssin opettajaksi voi valmistua XEE-klinikalla.

ENTÄ SITTEN TULEVAT SUKUPOLVET?

Toivon Polku -kurssit avaavat mahdollisuuden varmistaa, että seurakuntasi lapset ymmärtävät mistä evankeliumissa todella on kyse. Kokemuksemme mukaan useat lapset innostuvat Raamatun sanomasta niin paljon, että ovat halukkaita kertomaan siitä myös perheilleen ja ystävilleen. Kurssin ohjaajaksi voi valmistua Toivon Polku opettajakoulutuksessa.

”Olen harjoitellut Toivon polkua 9-vuotiaan lapseni kanssa.
On ollut hieno huomata miten innossaan hän on siitä.
Hän on heti valmis lopettamaan oman mielenkiintoisen asiansa
ja ryhtyy harjoitusoppilaakseni sitä ehdottaessani.”

– Teija